Over Irma

Irma de Vries

Body stress release practitioner

In 2005 ben ik, in verband met lichamelijke klachten, in aanraking gekomen met Body Stress Release (BSR) en enthousiast geworden door de positieve resultaten na de BSR behandelingen.

BSR sprak mij vooral aan vanwege het activeren van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Blij verrast door wat er allemaal gebeurde in mijn lichaam kwam ik, laag voor laag, weer in balans. De lichamelijke klachten, waar ik jaren mee rond gelopen had waren verdwenen!

Toen ik na een motorongeluk een whiplash kreeg en deze ook herstelde na BSR, was het voor mij duidelijk wat ik wilde doen.
Deze mooie techniek wilde ik leren, om daarmee mensen te mogen helpen en meer bewust te maken, hoe mooi en krachtig het zelfherstellende vermogen van ons lichaam is.

In 2007 ben ik voor ruim vijf maanden naar Zuid Afrika gegaan voor een intensieve en onvergetelijke ervaring, met als resultaat het diploma van Body Stress Release practitioner.

Met veel plezier ben ik, sinds 2008, als Body Stress Release practitioner werkzaam. Jaren lang heb ik met veel plezier op 2 locatie gewerkt, namelijk in Almere en Laren. In december 2022 zijn beide praktijken gesloten, in verband met een verhuizing.

Medio januari 2023 zijn de deuren van de BSR praktijk in Kwadijk geopend. Het voelt voor mij als een mooie uitdaging om nu in deze regio BSR voort te zetten. BSR heeft mij veel gebracht en het voelt voor mij als een voorrecht om ook anderen hiermee te helpen.

U bent van harte welkom in Kwadijk en ik kijk er al naar uit om u daar te mogen ontvangen!


Vele groetjes,
Irma de Vries

Gezond Nu en Later®
Body Stress Release Kwadijk
Kwadijk 5a, 1471 CA Kwadijk
Tel: 06 53 73 94 85
Website: https://bsrkwadijk.nl